maandag 21 maart 2016

2016 03 21 maandag PLK

Op plattelandsklas editie maart 2016

De eerste auto kwam er al aan om 9:20 met enkele enthousiaste jongens. Algauw volgden de anderen. Wat verkeershinder en wegomlegging in Aalter konden de vijfdeklassers niet weerhouden de weg naar Sint-Jan-in-Eremo te vinden. Alvast bedankt aan de ouders die bereid werden gevonden om de kinderen tot hier te brengen. Hieronder vinden jullie enkele verslagjes van de dag met enkele foto's en video's. Op de blog van plattelandsklassen Boerekreek vind je ook foto's terug van onze school.
video 001  video 002 video 003

 


 
 
Vandaag zijn wij aangekomen voor de eerste dag PLK. We hebben wat tijd gehad om ons bed op te maken en onze kleren in de kast te steken. Toen we klaar waren mochten we wat vrij spelen. Daarna hebben we een  klein toertje gefietst. En dan was het al tijd voor het middageten.
Groetjes Jasha en Diana
 

 
Lekker eten! Tomatensoep en hamburger met aardappelen en appelmoes.
Na de middag ging L5A met de kano varen en L5B met de fiets naar het fruitbedrijf Van Landschoot.
 

 
 
 Dag allemaal,

we hebben al lekker gegeten en ook al paard gereden. Het was gezellig en we hebben een super de max voetbalveld. We slapen met leuke kinderen in de kamer.
Ciel, Romain,Aloys, Simon en Maxim
 
 
Na een namiddag sportinitiatie en een fietstocht met een frisse noordwesten wind konden we een lekkere warme douche nemen. Het was al vlug 18:00 dus tijd voor het avondmaal : spaghetti bolognaise. Onze monitoren Elise en Sanaila hebben alvast een reeks 'binnen de minuut' spelletjes voorbereid voor een spetterende avond.


 
'binnen de minuut'