maandag 30 maart 2015

Na een vlotte reis genoten we vandaag van een droge dag. En dat het in de polders steeds iets meer waait dan in het binnenland, dat hebben de kinderen reeds vanaf de eerste dag ervaren!

De eerste dag begon al goed. In de auto was het super leuk. Het was moeilijk om de weg te vinden, er waren wegomleidingen. Maar we hebben erg veel pret gehad, zongen leuke liedjes en uiteindelijk zijn we er geraakt. De juffrouw leidde ons naar de kamers en was verrast hoe mooi het was. Dan hadden we wat vrije tijd en hebben we gevoetbald of in de kamer spelletjes gespeeld. En daarna was er nog veel leuks. (Henri Leconte en Yoren Verhulst)

Beste ouders, vandaag kwamen we toe in Sint- Jan- in Eremo. We moesten uitladen en toen begonnen we direct aan onze fietstocht. Het was wel wat lastig, we moesten tegen de wind in fietsen. Maar bij het terugkeren was het heel wat makkelijker. (Louka Depuydt en Matthew De Bock)

We zijn goed toegekomen. Na onze valiezen ledigen zijn we vertrokken met de fietsen. Amai zeg, zoooo veel wind, we vielen bijna om. We raakten bijna niet vooruit. We zijn dan terug gekeerd omdat de wind te sterk was. Maar dat heeft ons dagje niet verpest want we kregen even vrij. Na het middageten hebben de twee klassen iets anders gedaan. (Alix Decouttere en Marie Planckaert)

We zijn te voet naar de Boerekreek geweest, we hebben veel uitleg gekregen. En dan mochten we allemaal diertjes vangen in de kreek. En op dat moment was de andere klas bezig met vlotten te bouwen! Omdat er  teveel wind was mochten we niet verder doen. Dan zijn we naar een andere kreek geweest en daar gaf een mevrouw uitleg over de paling. Het eten was heerlijk! Er was een groep die zijn sleutel kwijt geraakt was en wij mochten helpen zoeken.  (Juleta Ghazaryan en Aanick Decoene)