zaterdag 5 april 2014

vrijdag 4 april 2014
Gisteren hebben we lekkere barbecue gegeten. Er waren lekker vegetarische worstjes en ribbetjes, kip. Vandaag hebben we tot 8:30 mogen slapen. En we hebben de lakens en zo gesorteerd. Straks moeten we terug naar huis L. (Djordy Deschamps en Joao Pedro Martins Ribeiro de Sousa)

Beste ouders, we hebben een hele coole fuif gehad! We kregen chips, nootjes  en appelsap. Daarna hebben we gedanst op super toffe muziek. De fuif duurde tot 22:00, heel laat! Normaal mogen we nooit zo lang opblijven. De jongens deden gekker dan ooit! De meisjes hebben super veel gedanst! Het was een super toffe fuif! De jongens wilden slowen met de meisjes! Groetjes! (Margaux Termote en Odile Duchi)

’s Ochtends was het leuk. Lekker gegeten en daarna ons klaar maken om te kajakken. Onze begeleiders waren Wouter en Niels. We moesten super ver kajakken, dat was minder leuk. Jammer  dat het vandaag de laatste dag is, het was super leuk! (Evy Soubry)

Beste ouders, de laatste dag is aangebroken, jammer L ! ’s Morgens is 5a naar het boterbedrijf gegaan. Het rook daar niet zo lekker maar we wenden er wel aan! We mochten eerst kijken hoe boter werd gemaakt. Daarna mochten we zelf pakjes boter maken en verpakken. Dat was leuk. Vanmiddag eten we lekkere frietjes met stoofvlees! Mmm , lekker! Het dessert is een lekker ijsje. (Laura Delanghe en Amina Kassimi)

Vandaag hebben we een vlot gebouwd met houten planken en tonnen. Het was heel leuk om het te maken. Dan moesten we natuurlijk met een vlot, vlotten! Dus moest je echt je spiertjes laten zien om te roeien. Toen zonken we na een poosje maar we werden gered door Koning Steven!!! Hij trok ons mee met de speedboot. Maar daarna heeft hij ons afgezet bij het riet en moesten we zelf ons vlot duwen. We waren kletsnat en roken naar vis. Toen we alles hadden opgeruimd deed de warme douche ons veel deugd! (Maria Guz en Kaat Van Vlaenderen)


En zo zit de editie 2014 er op. Het werd een zeer zonnige editie, wat een verschil met de winterse editie van vorig jaar! Aan iedereen een prettig verlof!