vrijdag 29 maart 2013


vrijdag 29 maart 2013

Gisterenavond was er een fantastische fuif! Er waren slownummers. Het was super leuk! Vandaag moesten we jammer genoeg de koffers inpakken ;-( Maar we maakten nog een mooie fietstocht !!! Na het middagmaal moesten we weg naar huis!! (Pieter Deman, Yaron Verhulst, Manon Bayart en Olivia Vanthuyne)

Eerst werden we geëntertaind door een aantal acts. Dan brak de fuif los. Iedereen kreeg wat limonade en een Olé. Er werden ook wat slownummers afgespeeld. Iedereen deed mee! Het was de beste avond ooit! (Sarah Kindt en Louise Marrecau)

In de voormiddag hebben we een fietstocht gedaan. Het was maar een fietstocht van 9 km. We gingen naar een vleesveebedrijf. Je kon daar kauwgommen kauwen met tarwe. (Justine Lecluyse, Sarah De Vlieghere)
Het opstaan was moeilijk. We waren doodmoe! En dan nog al onze valiezen! Alles moest er in! We hadden SUPER veel werk! Maar alles is er in geraakt! We zullen goed thuis komen. Daaag! (Kaat Vanwelden en Emma Dejagere)Editie 2013 werd er eentje om niet vlug te vergeten: voor het eerst in al die jaren sneeuw, voor het eerst in al die jaren niet op de zeilboten. Sint- Jan- in Eremo 2013: dat waren winterse lentedagen. Maar gelukkig kon het weer de pret niet bederven. Tot een volgende keer!