donderdag 28 maart 2013

Sint- Jan- in Eremo 2013donderdag 28 maart 2013

We hadden als avondeten croissants en chocoladekoeken. Iedereen was lekker aan het eten. Daarna hadden we 20 minuten pauze. Wat later hadden we avondactiviteit. De stand was 3-4 voor ons. Als eerste spel moesten we een bal doorgeven en het moeilijkste spel was om het langst stil zijn. (RĂ©mi Defoor, Casimir Seifert en Henri Vanoosthuize)

De week zit er bijna op. Terug naar huis. Vroeg in de ochtend gingen we fietsen. Het was heel koud en er was veel wind. We reden met een gids die ons allemaal plekjes leerde kennen. We zagen ook vogels zoals de bruine kiekendief en andere vogels. Het was een super tocht met dank aan de gids Marc. (Thibeau Cannoot)


In de namiddag is 5a gaan fietsen. We zijn naar monumenten geweest uit de geschiedenis zoals: een tiendepaal, een weegbrug bij de grens en nog meer. De fietstocht was niet lastig. Op het einde zijn we naar het Leopoldskanaal geweest. (Ruben Bekaert en Louis- David)

In de namiddag zijn we gaan kano varen. Het was wel wat koud. We moesten eendjes van de kermis vangen. Dat was wel moeilijk. Eerst moesten we in een groep van oneven getallen en een groep van even getallen. Soms zaten we vast in het riet en moest de meester ons helpen. De even getallen waren snel en hadden 571 punten. De oneven getallen waren laatst maar hadden het leuk gemaakt door te zingen. (Ilian Verhelle en Badr Hamouchi)