maandag 26 maart 2012

Zon, zon en lachende gezichten!

Dag thuisfront!

Na een schitterende dag laten we de foto's voor zich spreken!

Maandag kwamen we toe op school samen met onze grote valies. We reden mee met de ouders. Het was ongeveer een groot uur rijden maar met babbelen kwamen we wel toe.
Meester stond ons al op te wachten. De ouders die mee waren hielpen ons met uitpakken en met de bedden op te maken. We mochten er echt van profiteren. Toen alles klaar was gingen we met de 2 klassen samen een fietstocht maken. De fietstocht was heel interessant en we hebben er veel van geleerd. Toen we terug waren van de fietstocht mochten we ons even ontspannen en dan zijn we gaan eten.
(Elly)
We hebben ongeveer 4 km gefietst. Toen waren we bij een boerderij. De boer had 9 schapen. Hij was ook een tuinarchitect. Hij plantte en kweekte ook buxus.
Appelsap maakte hij zelf want hij had ook een boomgaard met appelbomen, perenbomen en één kersenboom. Het was een leuke en geslaagde dag. (Quinten Deroes)
We begonnen met de paarden uit de weide te halen en nu moesten we hen verzorgen. Dan een tok en een vestje halen en dan mochten we in stap rondjes draaien. Dan sturen en de gebroken baan en dan in draf! Dan afzadelen en poetsen. Dan in de stal. Ja, het was super leuk! (Valentine)
Het was vandaag echt tof! Toen we aankwamen zag het er al zot uit. Het is super, we hebben een voetbalveld en de kamers zijn echt luxe!
We hebben super veel gefietst en we hebben een boerderij bezocht en we kregen het beste fruitsap van de wereld! De eerste dag was super! (Ingo)

Het was super leuk. We zijn gaan fietsen en zeilen maar er was een ongeluk gebeurd: Makhdi heeft een ijzeren stok (de giek) tegen zijn hoofd gekregen. Het was lekker eten. Morgen ga ik paard rijden! (Yasmine)