vrijdag 30 maart 2012

Wat was dat opnieuw een prachtweek!

Donderdagavond hebben we barbecue gehouden. Er waren worstjes, kip en ribbetjes. Ongeveer een half uur later begon de danswedstrijd. Er was een jury die punten gaf. De winnaars waren “Hot ’n cold” met 38 punten. Daarna begon de fuif. Er waren leuke liedjes en iedereen heeft eens goed zot gedaan. Om kwart over tien was de fuif gedaan en viel iedereen als een blok in slaap. (Valentine)


Deze voormiddag was het zeilen. Ik vond het niet zo leuk want het was superkoud. Er was wind van de verkeerde kant dus moesten we zigzaggen. Ik voelde niets meer aan mijn handen. Ik vond de voormiddag niet zo leuk.

Gisteravond hadden we iets tofs: de fuif! We hebben veel gedanst. Daarna was het bedtijd. De volgende ochtend hadden we opnieuw een lekker ontbijt. En toen mocht je een sport kiezen en je klaar maken. En toen was het tijd. Het was zeer leuk. Dan kwamen we terug. Eindelijk eten en daarna kwamen de mama’s: “yes!” (Landen en Thomas VSK)

Deze morgen was het lastig opstaan. We moesten nog onze koffers pakken. Ook hadden we nog sport naar keuze. Het was lastig want het was koud. Je moest ook goed opletten want je moest zigzaggen. Toen moesten we wachten op het eten. Dat was onze voormiddag. (Quinten)

Toen we wakker werden moesten we onze koffers pakken om in de namiddag te vertrekken naar huis. Daarna zijn we gaan fietsen. Het was wel lastig omdat we tegen de wind moesten fietsen. Marc was mee om ons wat te vertellen over de kreken. Na de terugkeer zijn we natuurlijk gaan eten. Dan kwamen de ouders ons halen.

2012 was een schitterende editie met veel zon en een heel leuke groep. Op naar volgend jaar!