vrijdag 8 april 2011

vrijdag 8 april 2011














Gisteren was er een coole fuif. We hebben heel de avond gedanst met coole muziek en ook coole knipperlichten. We mochten onze dansen van Idool tonen. Arnaud en Babette hebben gedanst. We kregen een drankje voor de hele avond. Toen we de laatste plaat draaiden waren we doodmoe. Toen het gedaan was en we naar bed gingen waren we heel moe. We sliepen als roosjes! Daag! (Mathisse Janart- 5a)



Hoi, hier Margot Vanhauwaert en Neena Verliefde. Gisteravond hadden we fuif, het was heel leuk. We hebben veel gedanst. Het was spijtig dat er niemand heeft geslowd, dan was er meer actie. Het was leuke muziek. Maar ja, de laatste dansavond was in zicht. We gingen slapen om 22:30, laat hé! Het was zeker een supertoffe week vol activiteiten. We gaan nu weg naar Kortrijk. Bye Bye! (Margot Vanhauwaert en Neena Verliefde- 5a)

We moesten opstaan om halfacht. Dat vond ik veel te vroeg want gisteravond zijn we super laat gaan slapen. Toen we moesten opstaan hadden de meesters foto’s genomen. Dat vond ik ook niet leuk want ik was nog aan het slapen. De rest gaat Julie vertellen. Daag! Vele groeten! (Lisa Isebaert- 5a)

Hoi, ik ben Julie. Vandaag is het de laatste dag, wel spijtig  !!! Maar we hebben wel nog een leuke activiteit gedaan. We moesten diertjes en planten onderzoeken in het water en op het land. Dat was erg leuk. Zo konden we bijleren van de natuur. Het was een heel leerrijke voormiddag! Vele groetjes! (Julie Delvinquière- 5a)

Hallo iedereen

Vandaag de laatste dag hier in Sint-Jan In Eremo. Opstaan, verder werken aan het pakken van de valiezen enz. Lekker eten en dan nog een beetje werk aan de kamer om het beetje deftig achter te laten. En dan de kamer uit, jammer. Maar gelukkig was het nog niet gedaan. Nog een leuke activiteit (bv. pony rijden of watersport) en ik zeg je: het was de max. Dan de watersporters lekker douchen en dan een gezellig liedje van juf Kamie op haar gitaar: mooi hoor. Dan ons goed verwennen aan tafel : soep en dan lekkere frietjes! Heerlijk. Dan zat de dag in Sint-Jan- in Eremo er bijna op. Nog een kleine afscheidsrondleiding en nog eens goeie dag zeggen tegen de pony’s en dan hop de auto in. Dan weer op school. Hallo zeggen aan de leerkrachten daar en ook natuurlijk aan je familie. En juf Kamie was dolgelukkig dat ze haar vriendje weer zag . Zo dit was het dan het weekje in Sint-Jan In Eremo op plattelandsklassen . En dan zien jullie volgend jaar dat van het nieuwe vijfde! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag! (Babette De Vroe- 5b)

En zo zit de PLK er weer op. Het werd alvast een zonnige editie! Tot volgend jaar!