donderdag 16 april 2009

vrijdag

Gisteren waren we gaan kajakken. We kregen eerst uitleg natuurlijk. Na de uitleg deden we een spel met de peddels. Meester heeft dan de bootjes uitgehaald. Als je in een bootje zit is het eng maar na een tijdje ben je het gewoon. Dat bootje stond heel wankel. De motorboot maakte golven. Dat was gevaarlijk. Er zijn er veel omgekanteld. We deden dan een wedstrijd tot aan de motorboot. Juffrouw was heel rap met het kajakken. En dan een lekkere douche! (Elien Van Der Straeten)

Beste dagboek, gisterenavond was er een fuif (een koppeltjes fuif). Ik zet de koppeltjes op een rij: Elien en Jarne, Margot en Arthur. Er hangt liefde in de lucht. De fuif was echt de max, we fuifden er op los. Zonder dat we het wisten was het al 22.15. Dus was het duidelijk tijd om naar bed te gaan. De koppeltjes droomden nog lang en gelukkig van elkaar. (Nynke Maes, Marie Tibergyn, Margot Lefevre)

Hallo iedereen, gisterenavond was er een fuif. In het begin waren er een paar dansjes. Daarna waren we “toppezot” aan het dansen. Er waren ook een paar koppeltjes die uit kwamen (zoals Jarne en Elien). Er was even pauze en toen kregen we chips en appelsap. We kwamen even op adem en daarna begonnen we weer te dansen. Sommige jongens durfden niet te dansen. Toen moesten we stoppen om 22.15 en we gaan slapen. Daag! (Josse Vanhoutte, Marie Van Ranst en Jaouad Rahmani)

Vandaag zijn we gaan kano varen. We zijn tot aan het einde van de Boerekreek gevaren. We zaten met twaalf op een bootje. Er was ook veel ambiance in de kano. Het was wel lastig maar kajakken is lastiger dan kano varen. We moesten veel aan de kant gaan voor vissers. We zijn ook de ponyrijders tegengekomen. Ik denk dat we een uur hebben gevaren met de kano. Dat was onze voormiddag. (Oscar Van Doorne en Maxim Taveirne)

We zijn vrijdag 3 april. Het is onze laatste dag. Jammer! We hebben een heuse fietstocht gedaan. Samen met onze goede gids (Annemie) hebben we heel veel bijgeleerd. We stopten op verschillende plaatsen waar onze gids veel uitleg gaf over bloemen, bomen, planten, vogels en andere dieren. Het washeel erg leuk de fietstocht en ook leerrijk. We zijn wel aan het einde van de PLK gekomen maar we gaan nog niet naar huis! Het was een SUPER leuke week! (Hanne Verreu, Sarah Verleye en Edith Victoor)

En aan deze woorden valt niet veel toe te voegen. Onze eerste editie in het nieuwe gebouw was waarschijnlijk de zonnigste ooit!